Huurovereenkomst

 

 

Huurvoorwaarden

Uitzicht vanaf Spicak Ruprechtice

 

Deze overeenkomst over deze huurvoorwaarden betreffen zowel “Het Huis” als het appartement in “De Boerderij”

De verhuurperiode loopt van zaterdag tot zaterdag, U kunt de woning betreden vanaf 15 uur ‘s middags en de zaterdag van vertrek dient u de woning voor 11 uur ‘s morgens weer te verlaten, tenzij schriftelijk anders met u is overeengekomen.

Toeristenbelasting
In TsjechiŽ is de toeristenbelasting ingevoerd. Deze toeristenbelasting (ca. € 0,45 p.p.p.d) wordt berekend voor personen vanaf 14 jaar.

Waarborgsom
Bij reservering betaalt u een waarborgsom van 200 euro. Hierop worden in mindering gebracht de eventuele beschadigingen aan woning of interieur, die tijdens uw verblijf zijn ontstaan, extra schoonmaakkosten en/of kosten van elektra (7 kronen per kwU = 28 ct); extra verstrekte hoeveelheden hout of kolen en gebruik van bedlinnen. De beoordeling van de extra kosten vindt plaats aan het einde van uw verblijf. Moet u bijbetalen dan wordt onder opgave van redenen het restant van de borgsom hooguit 4 weken na uw verblijf in Ruprechtice op uw bankrekening teruggestort.

Betaling
Na onze bevestiging , per brief of per e-mail, van uw reservering dient binnen 2 weken de totale huur + borgsom + eventuele kosten voor het bedlinnen te zijn bijgeschreven op ons rekeningnummer (PG 4435847 ten name van R.J.F. Schoot en / of C.M. te Riele, onder vermelding van Ruprechtice + huurperiode). U ontvangt hiervan een nota bij onze bevestiging van uw reservering.
Uw bewijs van storting is tevens het betalingsbewijs.
Door betaling wordt de reservering definitief. U krijgt ook hiervan een bevestiging en ontvangt daarbij de nodige reisinformatie. Daarbij treft u ook het adres aan van de woning van onze contactpersoon, diens naam en telefoonnummer. Hij/zij maakt u wegwijs en overhandigt u de sleutel etc. bij aankomst.
De sleutel kan ook op verzoek 1 ŗ 2 weken van tevoren in Nederland aan u overhandigd of per post toegezonden worden. Na afloop levert u de sleutel in op het aangegeven adres in Ruprechtice en vindt een eindschouw plaats, waarbij de situatie wordt beoordeeld die u achter laat.

Linnengoed
Bedlinnen:
als u uw eigen bedlinnen niet mee wilt nemen, dan stellen wij dit aan u ter beschikking ŗ 5,- euro huur per persoon per week. Deze pakketten worden in dat geval bij aankomst aan u verstrekt en levert u bij vertrek weer in. Wanneer u meerder weken op ons terrein verblijft dan kan, na een uitdrukkelijk verzoek van u daartoe, het bedlinnen per week verschoond worden
Zelf dient u mee te nemen: Handdoeken, theedoeken, toiletgerei etc.

Schoonmaakkosten
U dient het huis / appartement voor het verlaten op te ruimen en schoon achter te laten. Als er geen schoonmaakdiensten / -kosten werden afgesproken worden eventuele reŽle kosten hiervan in mindering gebracht op de borgsom met een maximum van 50 euro.

Disclaimer
De verhuurder is niet aansprakelijk voor eventuele schade aan personen of aan eigendommen van de huurder.

Huurvoorwaarden:
Door huur van de woning gaat u akkoord met deze huurvoorwaarden.